Minden típusú mosógép és mosogatógép javítás!AEG, BOSCH, ELEKTROLUX, ZANUSSI, WHIRPOOL, IGNIS, INDESIT, ARISTONA, GORENJE, HAJDU, POLAR, MIELE, PRIVILEG, BAUCHNET, SIEMENS, CONSTRUCTA, ELEKTRA, BREGENZ, HOOVER, HOLTPOINT, EUROTECH, ARDO, ARDOLUX, CANDY, EUDORA, DELTON, SAMSUNG, SAUBER, NDK, TATRAMAT, EURIKA, VJATKA.

És egyéb, kevésbé ismert mosógép és mosogatógép márkák.

 

Cégünk 1999 óta, mosógép és mosogató gép javítással foglalkozik.    Fő profilunk a mosógép és a mosogatógép javítás. Általunk felújított, bevizsgált, garanciás mosógépek illetve mosogatógépek megtalálhatók a web shopunkban.

    Először egyéni vállalkozóként, majd később, ahogy fejlesztettük a céget, átalakultunk Kft-nek. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, hogy a mai kor mosógép eit illetve mosogatógépeit eredményesen tudjuk javítani. Amennyiben a mosógép vagy mosogatógép javítása már gazdaságtalan, megbeszéljük ügyfeleinkkel, hogy legyen lehetőségük a döntés meghozatalára. Műhelyünk és telephelyűnk, Bp. Páncél utca 25 szám alatt található. Itt található a műszaki boltunk is, ahol több mint 150 mosógép el állunk vevőink rendelkezésére. Cégünk, kizárólag csak használt mosógép és mosogatógép ekkel foglalkozik!! Gyors szakszerű javítást vállalunk GARANCIÁVAL a helyszínen vagy műhelyünkben. Minden típusú mosógép / mosogatógép javítása esetén állunk rendelkezésére. Legyen szó általános állapot felmérésről, szakszerű javításról vagy beüzemelésről. A legtöbb mosógép /mosogatógép javítást általában még aznap, a helyszínen végezzük, azonban előfordulhat, hogy némelyik mosógép / mosogatógép javítást csak műhelykörülmények között lehet elvégezni. Az utóbbi esetben a mosógépet illetve, mosogatógépet elszállítjuk. Szükség esetén, vagy ha a javítás 5 munkanapot meghaladja, kérésre, csere mosógépet biztosítunk. Nagyrészt azonban, elmondható, hogy a mosógépjavítás vagy mosogatógép nagy része egykét nap alatt elkészül, illetve, ha lehetőség van rá, helyszínen azonnal. Lásd a "Feltételek" illetve a "Garancia" menüpontban.    Tisztelettel, a Mosógépguru vezetősége:
Filep László és Filep József

 

 

Ma ...

 

 

Partnerek, társoldalak :

 

HŰTŐGÉPGURU - A legjobb Partner! Hűtőgépek, klímák, hűtőkamrák, javítása, telepítése, építése, karbantartása, garanciával!Hűtők, Klímák, Hűtőkamrák Javítása, Karbatartása, (építése) GARANCIÁVAL

Lengéscsillapító felújítás, lengéscsillapító javítás garanciával, versenyképes árakkal!!!

Lengéscsillapító felújítás, lengéscsillapító javítás garanciával, versenyképes árakkal!!


Eladó olcsó mosógépek!!!


Aprosok.NET - Ingyen ElvihetőMagyar Honlap Linkek


Linkcsere

Linkcsere ingyen és gyorsan. Rengeteg kategória küld be linkedet te is.